WAT IS SUMMERDANCE?

Summerdance is een danskamp voor jongens en meisjes tussen de 7 en 18 jaar. Het danskamp wordt gehouden in de zomervakantie en vindt plaats in de prachtige dansstudio van de Bengele, in Nederweert. Van maandag tot en met vrijdag wordt er van 9.00 tot 16.30 uur gedanst. Een enthousiast team van dansdocenten en specialisten van verschillende dansstijlen staan voor jullie klaar om je de nieuwste moves uit de danswereld te leren! Ben jij klaar voor een week vol dansplezier met vriendinnen en vrienden? Doe dan mee met Summerdance 2019 en 'Dance Your Heart Out!’. Op deze site kun je alle ins en outs van het kamp vinden.  Bijvoorbeeld: 'wie er dit jaar workshops komen verzorgen!'

 

Summerdance 2019 vindt plaats in:

WEEK 28 Maandag 8 juli t/m vrijdag 12 juli

Begeleiding
Gedurende de dansweek wordt je begeleid door onze dansdocenten. Aan het begin van de week worden er groepen gemaakt op niveau en leeftijd. Uiteraard houden we er ook rekening mee, als je met je vriendinnen in een groep wilt.
Per groep worden op niveau en leeftijd  geweldige choreo's aangeleerd! Per dag vinden er een aantal workshops plaats. Je rouleert per groep door. Dus iedere workshop een andere dansdocent. 

Iedere docent leert jou hun eigen stijl aan, dit in de vorm van een geweldige workshop! Ze nemen al hun moves en materialen mee, om ons aan het dansen te krijgen! Voorgaande jaren hebben we mogen genieten van:  Gianni Grot, die we natuurlijk allemaal kennen van het populaire dansprogramma: SO YOU THINK YOU CANN DANCE! Hij leerde ons verschillende choreografieen, die hij had meegenomen uit dit programma en legde uit wat je ervoor nodig hebt om aan de top te komen! Nog niet overgehaald? Check al onze workshops en kijk of er iets voor jou tussen zit! En misschien zien wij jou deze zomer wel swingen op ons danskamp!

Dans in jouw eigen stijl
Tijdens het danskamp leer je verschillende stijlen, waaronder; Hiphop, Dancehall, Modern, Jazz, Klassiek, Diva, Popping en Locking, Afro House en dit jaar NIEUW bij ons danskamp: 

Female Funk

Je danst samen in groepen variërend in leeftijd van 7 tot 18 jaar. Dans je graag samen met jouw vriendinnen of vrienden? Dat kan! Schrijf je samen in en je gaat een onvergetelijke week tegemoet!
 
WORD FAN VAN SUMMERDANCE