LOCATIE

Sportcentrum de Bengele 

Sportcentum de Bengele is een multifunctioneel sport- en evenementencentrum en naast de geweldige ligging heeft het ook een eigen dansstudio. Wij werden natuurlijk meteen verliefd op deze ruimte en zijn direct alle mogelijkheden gaan bekijken!

DansstudioLigging

Het ligt bijna naast de A2 in Nederweert. Voor ons heel belangrijk, dat het voor iedereen makkelijk bereikbaar is. Ook beschikt het over een sportcafe, met een mooi uitzicht op beiden zalen. Hier mogen de deelnemers elke avond genieten van een buffet.
Faciliteiten

Voor het avondprogramma zijn er ontzettend veel faciliteiten. Zo kunnen we een keer een fakkeltocht uitzetten (crazy 88) en als iedereen terug is met een gitaar bij het kampvuur requestjes aanvragen en soep met een broodje knak eten! 
De mogelijkheden zijn onbeperkt! Tevens is er meer dan genoeg parkeergelegenheid. Dit mag uiteraard niet ontbreken: 
-  Kleedlokalen
-  Genoeg douches (je staat dus niet in de rij voor de douche!)
-  Hygiene, heel belangrijk! De douches worden elke dag gepoetst. 
-  We slapen met z'n alle samen in twee verschillende zalen, gezellig! Zo kun je ook leuk napraten met vriendinnen die je hebt leren kennen. En... bedden aan elkaar schuiven!
-  Er is plek om een kampvuur te maken in de avonduurtjes! Hm... dansen bij het kampvuur.
-  Er is heel veel ruimte om te dansen, met airco en spiegels. 
-  We eten in het sportcafe, met een echte bar en vanuit daar kun je zo de zalen in kijken.  Zijn de dansdocenten nog aan het dansen? Dan kun je hier heerlijk van genieten, als je aan het eten bent. 
-  Hebben we al verklapt dat er een Mac Donalds in de buurt ligt? Misschien staat dat ook wel een keer op het menu. 

Voor een nog uitgebreider verhaal over onze locatie en ons kamp, neem dan gerust contact met ons op via de mail of telefonisch, dan zullen we al je vragen beantwoorden!
     Adres: De Bengele 8   *   6031 TZ Nederweert          
                                    

 

WORD FAN VAN SUMMERDANCE