AVONDPROGRAMMA

Dit jaar staat de avondcrew weer voor jullie klaar met een geweldig avondprogramma. We gaan natuurlijk niet alles vertellen, maar we kunnen jullie meenemen naar een paar hoogtepuntjes van vorig jaar. Foto's zeggen meer dan woorden. Scrollen maar!

MARSHMALLOWS FOR EVERYONE 


TASTE CHALLENGE


BIOS NIGHT MET POPCORN


INDOOR GAMES


DINNER- TIME 
Na de hele dag dansen gaan we gezellig samen eten. Door onze 17 jaar ervaring weten wij precies wat onze deelnemers lekker en gezond vinden. Met de meest heerlijke gerechten van frites tot 'zelf wraps maken' met natuurlijk extra groentes en vitamines. Dat heb je wel nodig na zo'n lange dag dansen. Natuurlijk zijn er speciale gerechten voor deelnemers die vegetaries zijn.

Dit jaar ook op het menu: 'Soep met een broodje knak!'. Deze gaan we gezellig op eten bij het kampvuur na de crazy 88 tocht. AVONDPROGRAMMA
Na het eten is er tijd om te douchen of relaxen voordat het avondprogramma begint. Het avondteam zorgt voor een leuk en afwisselend programma met spellen, muziek en film.
Hoogtepunten zijn: speurtocht met opdrachten door de stad (met begeleiding), live muziek, discoavond, swingpaleis(!), ik hou van Holland,  ontgroening van nieuwe crewleden etc. 

Je zult je ook in de avonduurtjes zeker niet vervelen!

WORD FAN VAN SUMMERDANCE