DIT JAAR BESTAAT HET TEAM UIT:

Wij hebben voor jullie de allerbeste danseressen en choreografen bij elkaar gezocht. Zij leren jou de vetste dansstijlen en choreo's aan!
Leer ze hieronder beter kennen... Allemaal hebben ze een stukje over zichzelf geschreven. Door naar beneden te scrollen stellen ze zich een voor een aan je voor. 


Romy Rademakers

'Hallo allemaal! Mijn naam is Romy Rademakers en ik ben danseres, allround dansdocent en choreograaf'.

Op jonge leeftijd ben ik begonnen met dans en was meteen verkocht! Ik vond het heerlijk om door de zaal te bewegen en ik kon er geen genoeg van krijgen. De daarop volgende jaren boden mij veel kans tot dans. Deze kansen heb ik altijd met beide handen aangegrepen. Al snel wist ik dat ik dans docent wilde worden.

Stijl: Modern urban/Jazz

In 2014 heb ik de opleiding MBO dans te Sittard afgerond. Hier ben ik opgeleid tot jazz docent en danscoordinator. Momenteel studeer ik aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg, richting Academie voor Danseducatie waar ik mijzelf nog verder ontwikkel op danstechnisch en didactisch gebied. Ik ben een ondernemend dansdocent en geef lessen aan diverse leeftijden in de stijlen: klassiek ballet, modern, jazz, urban, kinderdans en bodybalance. Ik ben een enthousiast en open persoon. En ik vind ontwikkeling en groepsdynamiek belangrijk. Dansplezier en samenwerken staan in mijn lessen voorop!

Emily van HooffStijl: Diva/hiphop

'Dansen is een heel groot onderdeel van mijn leven en ook in het lesgeven heb ik heel veel plezier.'

Van mijn 3e tot mijn 11e heb ik Jazz Dance gedaan en na een aantal jaren ben ik begonnen met hiphop. Ik merkte gelijk dat hiphop nog veel beter bij me past. Ik ben gaan dansen in een demoteam waar ik erg veel wedstrijden mee heb gedanst. Vlak daarna ben ik begonnen met lesgeven van kinderen, tieners en nu ook volwassenen in de stijlen hiphop en diva hiphop. Vorig jaar heb ik met veel plezier lesgegeven bij Summer Dance en dit jaar ben ik er gelukkig ook weer bij! 

WORD FAN VAN SUMMERDANCE